KONFERENCE GDPR – nové nařízení EU o ochraně osobních údajů v praxi

Konference k tématu General Data Protection Regulation, obecnému nařízení o ochraně osobních údajů a kybernetické bezpečnosti

8:30 – 9:00 Registrace účastníků a ranní káva

9:00 – 9:15 Přivítání | PhDr. Radim Kašpar (Okresní hospodářská komora Olomouc)

9:15 – 9:45 GPDR a legislativa | Úřad pro ochranu osobních údajů – Co přináší GDPR nového v oblastni ochrany OÚ? | Hlavní zásady a povinnosti při zpracování OÚ | Nová práva subjektů údajů | Omyly a mýty o GDPR

9:45 – 10:15 GPDR a co je třeba udělat v praxi | Mgr. Křepelka Martin (TESCO SW a.s.) Kde začít s GDPR a jak pokračovat? | Analýza stavu a správné ošetření rizik v oblasti OÚ | Návrh organizačních a technických opatření

10:15 – 10:45 GDPR v nemocnicích | Mgr. Mašín David (FN Královské Vinohrady) Přístup FNKV k problematice GDPR | Dopad na informační systémy provozované FNKV a další evidence | Plánované kroky na straně FNKV

10:45 – 11:15 Dopolední přestávka

11:15 – 11:45 Důvěryhodný dokument | Bc. Martin Hapl (M.I.T. Consulting, s.r.o.) Nařízení eIDAS a jeho dopad na českou legislativu | Právní účinky elektronických dokumentů, podpisů a pečetí | Praktické řešení uchování důvěryhodnosti dokumentů v dlouhodobém časovém horizontu

11:45 – 12:15 Bezpečná platforma | Jaroslav Bant (MERIT GROUP a.s.) Jak NSX a VDI pomáhají řešit GDPR?

12:15 – 13:30 Oběd

13:30 – 14:00 Bezpečná data | Jaroslav Novotný (Oracle Czech s.r.o.) Oracle Database Security

14:00 – 14:30 Bezpečnost osobních údajů v praxi | Michal Zedníček (ALEF NULA, a.s.) Efektivní řízení bezpečnosti informací v rozsahu GDPR

14:30 – 15:00 Automatizace správy osobních údajů | Mgr. Křepelka Martin (TESCO SW a.s.) Prostředky pro zajištění informovanosti, přesnosti, omezení uložení, správy souhlasů a přenositelnosti OÚ v heterogenním prostředí IT

15:00 – 15:30 Závěrečné občerstvení

Registrace*: http://www.beacpp.cz/gdpr/

*Pro úspěšné dokončení registrace je potřeba vyplnit formulář v tomto odkazu, dole na stránce.

Date

20 Zář 2017

Time

8:30 - 15:30

Cena

účastníci 1500 Kč | členové OHK 1100 Kč

Více informací

Celý program (pdf)

Štítky

Modrá – akce partnerů

Místo

BEA centrum
tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Next Event

X
Menu